Praktijk voor Fysio-, Oedeem- en Psychosomatische therapie. Stadionweg 222-1, 1077 TE Amsterdam, tel: 020 618 7249

Behandeling uitsluitend bij u thuis in Amstelveen en omstreken

Hypnotherapie

gebruik van het onderbewuste
Als er behoefte is aan bijvoorbeeld het oplossen van oude trauma’s of als er last wordt ondervonden van hardnekkig aangeleerd negatief gedrag, is het mogelijk om in overleg gebruik te maken van verschillende hypnose of NLP technieken. Ook geef ik SoulKey sessies (http://soulkeytherapy.com/) en IEMT behandeling (gediplomeerd op alle onderdelen). Dit valt echter buiten de reguliere fysiotherapie en heeft andere tarieven.

Nadere uitleg
Het bewuste deel van je brein is eigenlijk een praatgraag systeem dat relatief veel onzin uitkraamt. Let maar eens op je gedachten. Ze draaien vaak in kringetjes rond en worden vaak pas effectief wanneer je het bijvoorbeeld op papier moet zetten.

Je onderbewustzijn is een systeem dat eigenlijk de belangrijkste processen in je lichaam beheerst. Het regelt van alles voor je zonder dat je het door hebt.

  • je rijdt bijvoorbeeld automatisch de route naar huis.
  • je hartslag je ademhaling  en spijsvertering worden door dit onderbewustzijn geregeld.
  • het regelt hoe wij op situaties reageren.

De patronen van onze onbewuste reacties zijn in onze kindertijd ontwikkeld als overlevingsstrategieën. Ze zijn daardoor niet altijd de meest effectieve reacties voor een volwassene. Hypnose is een effectieve manier om het onderbewuste te benaderen en te beïnvloeden. Hoe dieper de hypnose hoe dichter/makkelijker dit contact met het onderbewustzijn zal zijn. In dit contact kunnen we onze strategieën veranderen, zodat ze beter passen bij de persoon die we willen zijn of zijn geworden.

  • Het kan life-changing zijn.
  • Het kan scherpe inzichten geven.
  • Het kan emotioneel of rustgevend zijn.
  • Het kan zelfs lichamelijke problemen oplossen.

Kortom hypnose is iets wat je moet ervaren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk via info@fysioflux.nl of dmv het contactformulier.